Kurv 0

Betingelser

Betaling
DESIGNS BY LUI & NINA modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Når betalingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Bekræftelsen er en tilkendegivelse af, at vi har modtaget din ordre og betaling. Skulle der være produkter, vi alligevel ikke kan tilbyde og har du betalt online, gives produktets beløb retur.

Alle beløb er i DKK (Danske kroner)

DESIGNS BY LUI & NINA bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
DESIGNS BY LUI & NINA leverer på alle hverdage. Ordrer afsendes inden 7 hverdage fra modtagelsen af din bestilling. Vi leverer til alle lande. Alle priser på hjemmesiden er eksklusiv fragt.

PostNord står for levering til modtager. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder egne leveringsbetingelser. DESIGNS BY LUI & NINA kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, kan DESIGNS BY LUI & NINA ikke levere en ny leverance uden beregning, da Designs by Lui & Nina fremstiller unikke produkter og har ikke mulighed for at levere nøjagtig den samme vare/varer igen. Derfor kan DESIGNS BY LUI & NINA kun tilbyde en refusion af købesummen. Refusionen sker altid ved bankoverførsel og DESIGNS BY LUI & NINA har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.
DESIGNS BY LUI & NINA vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Henvendelse rettes og reklamationer sendes til:

DESIGNS BY LUI & NINA
BYTOFTEN 61
5210 ODENSE NV
CVR 37 24 81 93
E-mail: info@luininadesigns.com

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Refusionen sker altid ved bankoverførsel og DESIGNS BY LUI & NINA har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i min Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor senest 8 bankdage efter modtagelsen, samt fået kontooplysninger. Returfragten skal du selv betale, hvis du fortryder dit køb.

Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage efter købet og efter anmeldelsen af fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Returnerer du en vare, fordi den har fejl, så skal du meddele os det senest 14 dage efter, at du har modtaget varen.

Angiv dit ordrenummer i mailen og meddel hvad der er galt med varen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto. DESIGNS BY LUI & NINA kan ikke levere en ny leverance uden beregning, da vi fremstiller unikke produkter og har ikke mulighed for at levere nøjagtig den samme vare igen. Derfor kan DESIGNS BY LUI & NINA kun tilbyde en refusion af købesummen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@luininadesigns.com. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her : Download fortrydelsesformular her

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Forbehold
DESIGNS BY LUI & NINA tager forbehold for eventuelle tastefejl, opdateringsfejl, og udgående varer. Hvis den bestilte vare/varer er udgået af sortimentet, forbeholder vi os retten til at annullere ordren. Alle priser oplyst på hjemmesiden er inklusiv moms.

Garanti/reklamation
DESIGNS BY LUI & NINA garanterer, at varerne er fejlfri ved levering. Er en vare alligevel defekt eller fejlleveret, så kontakt mig og fortæl, hvad der er galt. Så betaler jeg en refusion af købesummen, så snart vi har modtaget den defekte eller fejlleverede vare. Da DESIGNS BY LUI & NINA tilbyder 100 % unikke håndlavede produkter, vil der forekomme variationer i produkterne, så jeg kan ikke garanterer at et produkt er fuldstændig magen til et andet.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos DESIGNS BY LUI & NINA og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.